Image Alt

Driftcamp vikend ali šola driftanja

Preizkusi se kot pravi drift voznik.

Drsenje avtomobila skozi ovinek

Če vonj po zažganih gumah vsakič znova po tvojih žilah požene adrenalin in če ti bučen zvok motorja zveni kot glasba za ušesa,potem moraš z nami doživeti šolo driftanja ali driftcamp vikend! Na dirkališčih znamo namreč ukrotiti najbolj podivjane motorne zverine.

Šola driftanja

Organiziramo ti letalski prevoz in transfer do dirkališča ter poskrbimo, da te drift avto čaka na »kraju zločina«. Omogočimo, da stezo preizkusiš takoj ob prihodu, zagotovimo ti najbolj izkušenega drift inštruktorja, iz tebe naredimo pravega drift dirkača in ti priskrbimo lastnega mehanika ob tem pa ne pozabimo na nepozabno organizacijo dneva.

Najem proge Novi Marof, dirkalnik BMW ter transfer dirkalnika na progo.

Komplet novih gum, komplet rabljenih gum ter bencin.

Izkušen drift inštruktor in mehanik.

Dolga pot je za nami

Za nami je izpeljanih že mnogo individualnih drift šol in vikendov, sodelujemo pa le z najboljšimi. Naš drift inštruktor in mehanik sta izkušena in vas pričakata na stezi Novi Marof.

54
Zabav
34
Avantur
45
Dogodkov

Driftcamp vikend

Organiziramo ti letalski prevoz in transfer do dirkališča, poskrbimo, da te tvoj sanjski dirkalnik in naš drift avto čaka na »mestu zločina« in omogočimo, da stezo preizkusiš takoj ob prihodu, zagotovimo ti najbolj izkušenega drift inštruktorja, iz tebe naredimo pravega drift dirkača in ti priskrbimo lastnega mehanika, poskrbimo za spanje direktno ob progi ob tem pa ne pozabimo na organizacijo nepozabnega večera.

Najem proge Novi Marof, dirkalnik BMW ter transfer dirkalnika na progo.

Komplet novih gum, komplet rabljenih gum ter bencin.

Spanje direktno ob progi, hrana in pijača.

Torej, delajmo skupaj

Ponudbe .

Šola Driftanja

Če hočeš, da iz tebe naredimo pravega drift dirkača in ti priskrbimo lastnega mehanika, potem je šola driftanja prava izbira!

V ceno je vključeno: najem proge, dirkalnik, en komplet novih gum in en komplet rabljenih gum, bencin, drift inštruktor, mehanik, transfer drift avtomobila do dirkališča

Doplačilo:

Komplet novih gum za drift avto:  99€

Slikanje in snemanje (Go Pro, Dron, Kamera): 499€

Hrana in pijača:  39€/osebo

€/dan 990

Driftcamp vikend

Če si želiš doživeti nepozaben adrenalinski drift vikend s prijatelji, sodelavci ali poslovnimi parnerji, kjer boste imeli celo progo samo zase, potem je to paket za vas!

V ceno je vključeno: zakup proge, dirkalnik, en komplet novih gum in en komplet rabljenih gum, bencin, drift inštruktor, mehanik, spanje, hrana, pijača, transfer drift avtomobila

Doplačilo:  

Komplet novih gum za drift avto: 99€

Slikanje in snemanje (Go Pro, Dron, Kamera): 699€ 

€/2dni 2490