Image Alt

Nore avanture

Na pol poti med Alpami in Jadranom se v mali slovenski Toskani piše pravljica. Čas se ustavi, ti pa se prepustiš deželi opojnih trenutkov. Kako?

Romantični oddih

V Goriških Brdih z motorjem vijugaš po ozkih poteh, ki ti v vsakem naslednjem ovinku odpirajo nove razglede, okušaš vina, ki so nagrajena z najvišjimi priznanji in so Slovenijo postavile na zemljevid vrhunskih vin, razvijaš brbončice v kulinaričnih presežkih, ki jih Brda ponujajo, se naslednje jutro zbudiš s pogledom na gričevnata pobočja in slikovite vasice in skupaj z izbrano družbo doživiš razvajanje vseh svojih čutov. Tvojim željam se povsem prilagodimo in zate nedosegljivo ustvarimo dosegljivo.

Doživite Slovenijo

Tvojo avanturo personaliziramo čisto po tvojih željah in poskrbimo, da uživaš v trenutkih, o katerih si do zdaj lahko le sanjal. Od trenutka, ko boš z nami rezerviral svojo avanturo, mi prevzamemo vajeti v svoje roke. Poskrbimo za tvoj prevoz, namestitev, hrano in pijačo, dnevne aktivnosti in večerne zabave.

Degustacija vrhunsko svetovno priznanih vin Vinske kleti Ščurek.

Gurmansko doživetje v domačiji Belica.

Doživi svojo zgodbo z najnovejšimi motorji znamke po svoji želji.

Dolga pot je za nami

Smo izkušeni organizatorji norih avantur, ki vam prečudovito Slovenijo predstavijo s čisto drugačnega zornega kota!

54
Zabav
34
Avantur
45
Dogodkov

Zakaj izbrati prav nas?

Smo mlada, nadobudna in izkušena ekipa, ki rada raziskuje Slovenijo in njene lepote. Nora avantura ali romantični oddih je na voljo tudi kot DARILNI BON!

Poznamo skrite, še neodkrite kotičke Slovenije.

Priskrbimo najnovejše motorje po želji.

Organiziramo vam doživetje po vaših željah.